Spinal Mouse

SpinalMouse®/Medi Mouse® este un dispozitiv de măsurare, total neinvaziv, nou și compact, care permite analiza asistată de calculator și afișarea formei și mobilității măduvei spinării în plan sagital și frontal. SpinalMouse®/Medi Mouse®  depășește cele mai multe metode “tradiționale” în precizia, relevanța și claritatea afișării, la un raport cost-beneficiu optim. Este usor de folosit deopotriva de catre medic cât si de pacient, neinvaziv și complet lipsit de radiații.

Măsurare simplă, fiabilă și precisă

Capul de măsurare SpinalMouse® este ghidat de-a lungul coloanei vertebrale, ajustându-se automat la conturul spatelui. Datele clinice relevante sunt apoi transferate pe un desktop sau laptop.

Datele precise privind geometria coloanei vertebrale

Fiabilitatea excelentă și gradul înalt de valabilitate al datelor în comparație cu imaginile cu raze X au fost dovedite în mod repetat în teste științifice. Cu  SpinalMouse®/Medi Mouse®, orice număr dorit de măsurători poate fi urmărit pentru fiecare pacient și schimbările din cursul tratamentului recomandat pacientului devin vizibile.

Informații transparente și simple despre pacienți

Măsurarea sistematică a coloanei vertebrale este o reflectare a terapiei administrate profesional. Grafica simplă și ușor de înțeles oferă o bază pentru informarea pacientului. Măsurătorile periodice repetate subliniază progresul pacientului.

Documentație profesională la apăsarea unui buton

Toate datele sunt salvate pe parcursul tratamentului SpinalMouse®/Medi Mouse® , ceea ce înseamnă că o documentația detaliată a diagnosticului pacientului, poate fi  realizata în orice moment de catre medici, organizații de asigurări de sănătate și/sau companii de asigurari. Orice tratament sau tratament necesar poate fi, prin urmare, justificat în mod clar și obiectiv.

Exerciții pentru antrenamentul coloanei vertebrale

Software-ul include o serie de exerciții pentru o pregătire eficientă. Aceste exerciții, nelimitative vor fi adaptate în mod specific pentru fiecare pacient după evaluarea datelor măsurate.

Descarca brosura

Comments are closed.