Haux-STARMED

Cu o experienta de peste 37 de ani de experienta , sisteme HAUX-STARMED au importanta deosebita.iata câteva detalii și avantaje speciale ale familiei HAUX-STARMED:
Dimensiunile camerei de cameră variază între 1800 mm și 3200 mm și mai mari
Presiune de funcționare standard de 2 bari (3 ATA) la peste 5 bari (6 ATA), până la 20 bari (21 ATA) ca construcție specială
Capacitate pentru 2 până la 24 de pacienți și mai mult
Sunt posibile diverse configurari astfel: sistem cu camera principală și antecameră, cu două camere principale si antecamera sau alte variante constructive.
Pot exista desene variate ale construcțiilor ușilor, de exemplu dreptunghiulare, rotunde și variabile în funcție de dimensiunile camerei
Opțional: proiectarea și lățimea ușilor glisante cu economie de spațiu, potrivite pentru paturile ATI
Excelent contact vizual prin ferestre poziționate în mod ideal cu unghi de vizibilitate optimizat în designul HAUX într-o varietate de diametre, de la 150 mm pana la 400 mm.
Sisteme de control compacte a parametrilor functionali ai camerei pentru utilizatori
Scaune confortabile pentru pacienții din camere
Opțional: divertisment audio și video, și  sisteme de climatizare a temperaturii camerei.
Schimbarea rapidă a sistemului de la ședința de la pacienții asezati pe scaun pana la pacienti asezati pe pat.
Tehnologia HAUX cu podea plată la presiune pentru intrarea confortabilă a camerei fără utilizarea scărilor sau a rampelor si silueta camerei în formă de omega ofera avantaje functionale si de operare a camerei.
O gamă largă de echipamente medicale modulare, de exemplu. sistemul de monitorizare medicală, defibrilatorul, pompele de perfuzie și sistemele de aspirație indeplinesc cele mai exigente cerinte medicale.
Instalarea standard a sistemelor de stingere a incendiilor special concepute și testate HAUX,
Sistem nou de respirație pentru pacienti cu oxygen, cu rezistență redusă la respirație, cu componente fabricate în mare parte din oțel inoxidabil.