Haux-OXYSTAR

Noile modele ale generației Haux-OXYSTAR, camere hiperbare monoloc , care întrunesc cele mai înalte standarde medicale, precum și satisfac toate necesităților în ceea ce privește cerințele de confort.
Versiunile modernă monoloc Oxystar oferă opțiuni de economisire a spațiului de tratament. Datorită dimensiunilor compacte și structurii sustinute  pe role, camera este extrem de flexibil și poate fi ușor mutat la aproape orice loc.
Panoul de control proiectat ergonomic, cu sistem integrat de monitorizare a computerului permite operarea în siguranță a camerei de o singură persoană. Cilindrul acrilic transparent asigură observarea optimă a pacientului în timpul tratamentului și în același mod optimizează succesul tratamentului.
Versiunea optimizată a tratamentului hiperbaric este prevazuta cu o mască de respirație, pacientul respira oxigen pur printr-o mască. Masca împiedică difuzia oxigenului în interiorul camerei. Aerul expirat de către pacient este evacuat direct la exterior, astfel concentratia de O²  din incaperea unde camera hiperbara este amplasata este întotdeauna mai mică de 23%.

Comments are closed.