Haux-OXYSTAR camera hiperbara monoloc

Noile modele 800, 1000 și 1200 ale generației HAUX-OXYSTAR reprezinta o serie de camere monoloc de înaltă performanță care îndeplinesc cele mai înalte standarde medicale și îndeplinesc toate cerințele de confort.

Această versiune modernă a unei camere hiperbare medicale de o singură persoană oferă posibilități terapeutice într-un spațiu mic. Datorită dimensiunilor compacte și substructurii sale pe role, camera este extrem de flexibilă și poate fi ușor utilizată aproape oriunde, chiar și în zonele de operare mai mici tip salon.

Panoul de control proiectat ergonomic, cu sistem integrat de monitorizare a computerului, permite funcționarea în siguranță a camerei de o persoană.

Cilindrul transparent din sticlă acrilică asigură observarea optimă a pacientului în timpul tratamentului și, astfel, susține succesul terapeutic.

În versiunea optimizată a tratamentului cu o mască de respirație, pacientul respiră oxigen pur prin mască. Masca împiedică eliberarea oxigenului în interiorul camerei. Aerul expirat de pacient este condus direct în exteriorul camerei, astfel încât concentrația de O2 din cameră să fie întotdeauna menținută sub 23%.

Optional sistemele permit echiparea cu echipamente medicale pentru monitorizarea si tratamentul pacientului din camera.