Camera hiperbara

HAUX-LIFE-SUPPORT este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de camere hiperbare dedicate domeniului medical, tehnologiilor de scufundare sau simulatoarelor hiperbare. Cu o experienta de peste 30 de ani in domeniu si avand peste 1500 de sisteme instalate in lume.

Impreuna putem gasi solutia potrivita adaptata cerintelor dumneavoastra individuale. Daca aveti nevoie de camere hiperbare mono sau multiloc, sisteme de scufundare la mare adancime, simulatoare hiperbare, camera hiperbare de transport sau echipamente medicale ce deservesc camerele hiperbare, va rugam sa ne contactati.

Modele OXYSTAR  satisfac cele mai înalte standarde medicale și tuturor necesitățile în ceea ce privește cerințele de confort .
Noile versiuni moderne de camere monoloc oferă opțiuni de economisire a spațiului de tratament .

Datorită dimensiunilor compacte și suportului de role ,camera este extrem de flexibila și poate fi mutata cu ușurință in aproape orice loc .

Panoul de control proiectat ergonomic cu sistem integrat de monitorizare de calculator permite funcționarea în condiții de siguranță a camerei o singură persoană .

Camera permite observarea optimă a pacientului în timpul tratamentului și în același mod optimizează succesul tratamentului .

În versiunea optimizată a tratamentului cu o mască de respirație, pacientul respiră oxigen pur printr-o mască . Masca împiedică difuzia oxigenului în interiorul camerei .